Förhindra oljeläckage och miljöskador med våra portabla kassuner

december 12, 2023

Att råka ut för ett läckage i en transformatorgrop leder till stora konsekvenser som både vi och våra kunder till varje pris vill undvika. Därför har vi utvecklat en egentillverkad portabel kassun av högsta kvalitet. Därför har vi utvecklat en egentillverkad portabel kassun av högsta kvalitet vars syfte är att minska risken för oljeläckage i mark från transformatorer.

Förhindra oljeläckage med 

våra portabla kassuner

This is custom heading element

Våra kassuner minskar risken för kostsamma oljeläckage och miljöskador

Är transformatorgropen/oljefångstgropen, dess släckskikt eller kassun i dåligt skick eller i behov av renovering är risken för läckage, med allvarliga miljöskador överhängande. Lägg där till konsekvenserna av eventuella driftstopp, tidskrävande och kostsamt sanerings- och efterarbete samt eventuella höga böter inser många vikten av att ta hand om sina transformatorgropar.

Vi hjälper dig minska risken för oljeläckage

Det är där vi på Qlean kommer in i bilden. Vi rengör, tätar och renoverar transformatorgropar, och vi tillverkar dessutom egna portabla kassuner av högsta klass. Med 22 års erfarenhet av att renovera och rengöra flera tusen gropar vet vi exakt hur vi på bästa sätt minskar risken för kostsamma läckage och driftstopp. På bilden ovan ser du en av våra kassuner under tillverkningsprocessen.

Kassuner byggda rätt från början – med kvalitet och funktion

Vi bygger våra portabla kassuner rätt från början. Med kvalitet och funktion. Dessa kan du antingen hyra eller köpa av oss. Vi är Qleanest in the world.

Våra kassuner minskar risken för kostsamma oljeläckage och miljöskador

Är transformatorgropen, dess släckskikt eller kassun i dåligt skick eller i behov av renovering är risken för läckage, med allvarliga miljöskador överhängande. Lägg där till konsekvenserna av eventuella driftstopp, tidskrävande och kostsamt sanerings- och efterarbete samt eventuella höga böter inser många vikten av att ta hand om sina transformatorgropar.

Vi hjälper dig minska risken för oljeläckage

Det är där vi på Qlean kommer in i bilden. Vi rengör och renoverar transformatorgropar, och vi tillverkar dessutom egna portabla kassuner av högsta klass. Med 22 års erfarenhet av att renovera och rengöra flera tusen gropar vet vi exakt hur vi på bästa sätt minskar risken för kostsamma läckage och driftstopp. På bilden ovan ser du en av våra kassuner under tillverkningsprocessen.

Kassuner byggda rätt från början – med kvalitet och funktion

Vi bygger våra portabla kassuner rätt från början. Med kvalitet och funktion. Dessa kan du antingen hyra eller köpa av oss. Vi är Qleanest in the world.

En portabel kassun för dig som tar säkerhet och kvalitet på allvar

Hur som helst, tar du kvalitet, läckage- och driftsäkerhet på allvar? Då har vi portabla kassuner, eller tillfälliga uppställningsplatser för transformatorer, som passar perfekt för just dina behov och som är dimensionerade efter just din transformator. Vi gör det rätt från början. Vi är Qleanest in the world.

Köp eller hyr din kassun av oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta Peter på +46(0)734-23 60 30, eller på peter.hammarstedt@qleanscandinavia.com så berättar han mer om vi arbetar med rengöring och renovering av oljefångst- och transformatorgropar samt tillverkningen av våra tillfälliga oljefångstgropar eller portabla kassuner. Vi hjälper med andra ord våra kunder att renovera, rengöra, täta och säkerställa att de är driftsäkra och läcksäkra.

Läs mer om vår verksamhet i våra andra blogginlägg.

Följ oss gärna på våra sociala medier. Då får du en bra inblick i livet på Qlean Scandinavia. Du får även veta mer om vilka tjänster vi tillhandahåller.  FacebookLinkedInInstagram