22 års erfarenhet av tätning av transformatorgropar

november 16, 2023

Att täta transformatorgropar är något som kräver både gedigen kunskap och erfarenhet. Att rengöra, renovera, täta och bygga transformatorgropar är vi på Qlean Scandinavia proffs på. Faktum är att vi de senaste 22 åren arbetat med just detta, med dokumenterad framgång.

22 års erfarenhet av tätning av 

transformatorgropar

22 års erfarenhet av tätning av

Med oss är dina transformatorgropar i goda händer

Vi arbetar med transformatorgropar både i Sverige och utomlands och har genom åren sett och upplevt det mesta när det gäller gropar, släckskikt och rostiga vinkeljärn. Vårt team både tätar, renoverar och river gamla gropar. Vi bygger även helt nya gropar, med godkänt släckskikt och ser till att dina gropar är både drift- och läckagesäkra!

Vårt arbetssätt är effektivt och ger extremt goda resultat

Vårt team har genom åren tagit fram ett synnerligen välfungerande och effektivt arbetssätt för bästa tänkbara resultat för transformatorgropar. Ett sätt som är såväl långsiktigt, säkert, hell miljövänligt och dessutom skonsamt. Både för miljön och för din plånbok.

Vi tillverkar, säljer och hyr ut extremt läckagesäkra portabla kassuner

Kunskaperna vi samlat på oss genom åren har resulterat i att vi dessutom vet hur portabla kassuner (eller tillfälliga oljefångstgropar som en del väljer att kalla dem) till transformatorer bör konstrueras. Därför har vi inlett tillverkning av portabla kassuner av extremt hög kvalitet i vår verkstad i Linköping.

Vi gör det rätt från början – Vi tätar din transformatorgrop

Våra kassuner tillverkas för att uppfylla gällande lagar och förordningar, och är kompromisslöst byggda. De är dimensionerade för att man ska vara säker på att både eventuell olja och regnvatten ska få plats, och kan antingen hyras eller köpas av oss. Vårt team levererar med monteringsinstruktioner som är mycket enkla att följa, eller kommer ut och monterar dem hos dig på önskad plats. Vi gör det rätt från början. Vi är Qleanest in the world

Behöver dina transformatorgropar tätas, renoveras eller rengöras? Vi hjälper dig!

Vill du veta mer? Då ska du kontakta Peter på +46(0)734-23 60 30, eller på peter.hammarstedt@qleanscandinavia.com så berättar han mer om hur vi arbetar med tätning, renovering, rengöring och tillverkning av drift- och läcksäkra oljefångst- och transformatorgropar.

Läs mer om vår verksamhet i våra andra blogginlägg.

Följ oss gärna på våra sociala medier. Då får du en bra inblick i livet på Qlean Scandinavia, och får även veta mer om vilka tjänster vi tillhandahåller. Vi finns på FacebookLinkedInInstagram