Vi rengör din oljefångstgrop – med strålande resultat

maj 19, 2023

En av våra mest frekventa beställningar handlar om att renovera och rengöra oljefångstgropar. Sedan starten för 22 år sedan har vi renoverat och rengjort tusentals gropar, där vi med Qlean-metodens helt kemikaliefria rengöring får även en riktigt smutsig och nedgången oljefångstgrop att bli som ny igen.

Vi gör din oljefångstgrop 

skinande ren utan kemikalier

This is custom heading element

Vi brandsäkrar din oljefångstgrop med släckskikt av högsta kvalitet och funktion

Självklart monterar vi vid behov även marknadens bästa släckskikt i gropen; komplett med godkänd underkonstruktion bestående av balkar och vinkeljärn. Våra släckskikt är utvecklade tillsammans med tillverkaren Meiser, och dessa kan du ta en närmare till på i den här filmen.

Våra rekommenderade plåtraster är testade av myndigheter vid flertalet tillfällen för att säkerställa att vi levererar släckskikt av högsta kvalitet och funktion. Vi river även gamla gropar, och forslar bort resterna. Samt bygger nya med godkänt släckskikt.

Vi gör jobbet rätt från början – utan kompromisser

Varken vi eller våra kunder har råd med kompromisser. Det är då de obehagliga, svåra och kostsamma överraskningarna kan dyka upp. Dessa är ofta miljöfarliga och vi arbetar redan sedan starten för 22 år sedan målmedvetet med väl fungerande totallösningar. Eller som vi själva konstaterar:

”Vi gör jobbet rätt från början. Utan kompromisser. Då slipper du obehagliga överraskningar”

Dessutom dokumenterar vi själva arbetet med din grop, där vi sammanställer materialet i pärmar. På så sätt kan vi med denna dokumentation fortsatt förebygga eventuella problem och planera upp kommande underhållsarbeten.

Vi tillverkar även portabla kassuner eller tillfälliga oljefångstgropar i världsklass

Hur som helst, efterfrågan på portabla kassuner har de senaste åren ökat markant. Därför har vi storsatsat på utveckling och tillverkning av en alldeles egen skräddarsydd portabel kassun av extremt hög kvalitet. Byggda utan kompromisser, med överdimensionerade material, för maximal läckagesäkerhet. Läs mer om våra portabla kassuner i det här inlägget.

En oljefångstgrop rengjord av oss blir renare än du kan ana…

Vill du veta mer? Då ska du kontakta Peter på +46(0)734-23 60 30, eller på peter.hammarstedt@qleanscandinavia.com så berättar han mer om hur vi hjälper våra kunder att rengöra och renovera oljefångstgropar och transformatorgropar, samt säkerställer att de är driftsäkra och inte ställer till med några kostsamma incidenter.

Du vet väl att du kan läsa mer om vår verksamhet i våra andra blogginlägg.

Följ oss gärna på våra sociala medier. Då får du en bra inblick i livet på Qlean Scandinavia. Samt vilka tjänster vi tillhandahåller.  FacebookLinkedInInstagram