Vi tillverkar portabla kassuner i världsklass

december 18, 2023

Efterfrågan på portabla kassuner har de senaste åren ökat markant. Därför har vi storsatsat på utveckling och tillverkning av en alldeles egen skräddarsydd portabel kassun av extremt hög kvalitet.

Vi tillverkar portabla kassuner 

av extremt hög kvalitet

This is custom heading element

Tack vare vår erfarenhet av att renovera och rengöra tusentals transformatorgropar vet vi hur en portabel kassun av absolut högsta kvalitet ska byggas för att uppfylla gällande regler lagar och förordningar. Är du intresserad av portabla kassuner av absolut högsta kvalitet? Då har du kommit helt rätt. Vi bygger dem i våra egna lokaler och har lagt vår mer än 20 år långa erfarenhet i varje detalj. Resultatet är en kassun med extremt hög kvalitet.

Portabla kassuner byggda utan kompromisser

Vi tillverkar med andra ord våra kassuner rätt från början. Med kvalitet och funktion. Dessa är kompromisslöst byggda, med extremt hög kvalitet.

Duken är vävd och dimensionerad för att tåla flera hundra tons tryck. Dess skarvar och belastningspunkter är dessutom rejält överdimensionerade för att vara extremt läcksäkra och på så sätt se till att du kan sova gott om natten.

portabla kassuner som är enkla att montera och levereras till dig

Våra kassuner är även väldigt smidiga att montera. Vi har dessutom valt att tillverka dem i orange tyg. På så sätt syns de bra vilket minskar risken att de körs sönder under vintern. På bilden ovan ser du en av våra portabla kassuner under tillverkningsprocessen.

Vi både säljer och hyr ut våra portabla portabla kassuner, eller tillfälliga oljefångstgropar som en del väljer att kalla dem. Vi kör ut dem till dig och är såklart behjälpliga vid montering och uppställning.

En portabel kassun för dig som tar säkerhet och kvalitet på allvar

Hur som helst, tar du kvalitet, läckage- och driftsäkerhet på allvar? Då har vi portabla kassuner, eller tillfälliga uppställningsplatser för transformatorer, som passar perfekt för just dina behovoch som är dimensionerade efter just din transformator. Vi gör det rätt från början. Vi är Qleanest in the world.

Köp eller hyr din kassun av oss

Vill du veta mer? Då ska du kontakta Peter på +46(0)734-23 60 30, eller på peter.hammarstedt@qleanscandinavia.com så berättar han mer om tillverkningen av våra tillfälliga oljefångstgropar eller portabla kassuner. Vi hjälper med andra ord våra kunder samt hur vi arbetar med rengöring och renovering av oljefångst- och transformatorgropar. Vi hjälper med andra ord våra kunder att renovera, rengöra och säkerställa att de är driftsäkra och läcksäkra. Här kan du läsa mer om oljefångstgropar.

Läs mer om vår verksamhet i våra andra blogginlägg.

Följ oss gärna på våra sociala medier. Då får du en bra inblick i livet på Qlean Scandinavia. Du får även veta mer om vilka tjänster vi tillhandahåller.  FacebookLinkedInInstagram