Stort tack för förtroendet Glencore Nikkelverk i Kristiansand

april 15, 2024

Att jobba både i Sverige och Norge har sina fördelar. Vi får träffa och jobba med så många trevliga kunder. Inte minst Glencore Nikkelverk, och det bästa är nog feedbacken när vi är klara och påvisat resultat som vida överträffar kundens förväntningar.

Stort tack för förtroendet 

Glencore Nikkelverk

This is custom heading element

Glencore Nikkelverk i Kristiansand

En av våra norgekunder är Glencore Nikkelverk i Kristiansand i Norge. Detta är västvärldens största nickelraffinaderi och ligger vackert beläget strax utanför Kristiansands stadskärna.

En anläggning med starkt hållbarhets- och miljötänk där man sedan 1910 raffinerat och exporterat både nickel, koppar och kobolt. Där vi uppdaterat deras transformatorgropar så att de är säkra både ur miljöperspektiv och när det gäller arbetsmiljön.

Vi ser fram emot flera projekt tillsammans med Glencore Nikkelverk då det är trevligt att jobba i en så fin miljö med så proffsiga människor. Den fina bilden ovan kommer från Glencores hemsida.

Vi tillverkar egna portabla kassuner av högsta kvalitet

Du vet väl om att vi också tillverkar egna portabla kassuner av högsta kvalitet? Vi bygger våra portabla kassuner rätt från början. Med kvalitet och funktion. Dessa kan du antingen hyra eller köpa av oss. Vi är Qleanest in the world.

En portabel kassun för dig som tar säkerhet och kvalitet på allvar

Hur som helst, tar du kvalitet, läckage- och driftsäkerhet på allvar? Då har vi portabla kassuner, eller tillfälliga uppställningsplatser för transformatorer, som passar perfekt för just dina behov och som är dimensionerade efter just din transformator. Vi gör det rätt från början. Vi är Qleanest in the world.

”Vi gör jobbet rätt från början. Utan kompromisser. Då slipper du obehagliga överraskningar. Vi är Qleanest in the World!”

Vill du veta mer om hur vi på Qlean Construction jobbar och hur vi kan hjälpa dig? Hör av dig till Peter Hammarstedt +46(0)734-23 60 30, peter.hammarstedt@qleanscandinavia.com så berättar han mer!

Läs mer om vår verksamhet i våra andra blogginlägg.

Följ oss gärna på våra sociala medier. Då får du en bra inblick i livet på Qlean Scandinavia. Du får även veta mer om vilka tjänster vi tillhandahåller.  FacebookLinkedInInstagram