Låt oss underhålls­tvätta din fastighet

november 10, 2022

När din fastighet börjar bli sliten och dess tak och fasad minst sagt ser trött ut så har du säkert funderat på olika lösningar för att få den ren. Och du har troligtvis insett att det inte kommer att bli så enkelt att själv i ur och skur under några månader framöver underhållstvätta ditt hus med borste, tvål och vatten.

Låt Qlean Scandinavia underhållstvätta din 

Fastighet

Låt Qlean Scandinavia underhållstvätta din fastighet

Det är ingrodd smuts, alger och mossa som måste hanteras. Du inser att det krävs en rejäl underhållstvätt. Efter en googling då du läst spaltmil om rent vatten, extrarent vatten och till och med avjoniserat vatten är du kanske nästan mer förvirrad än innan. Att underhållstvätta på egen hand är troligtvis inte vad du drömmer om.

Vi är Qleanest In The World

Men du är på rätt väg. Du ska bara hitta en leverantör som står för sina ord, som har ett bra rykte, ett smart och effektivt arbetssätt och med bra referenser. Det är här vi på Qlean Scandinavia kommer in i bilden.

Vi har sedan vi startade 2002 utformat och förfinat marknadens mest miljövänliga metod för underhållstvättar av tak och fasader. Där vi med Qlean-metoden tagit oss an alla typer av tak och fasader, i alla dess tänkbara material.

Vi gör det rätt från början, och är en avlastning och inte ett besvär för våra kunder.

En nyckelfärdig helhetslösning med resultat

-Vi erbjuder en nyckelfärdig helhetslösning för våra kunder. Där vi själva tar hand om alla moment, från början till slut. Kunden som oftast är stora bostadsrättsföreningar uppskattar att vi ytterst sällan behöver involvera dem, och när det väl är dags för slutbesiktning tror de sällan sina ögon när de ser resultatet. Ett resultat som är utfört med vår metod och vårt ultrarena vatten, helt utan kemikalier. Kanonbra för miljön, snällt mot fasader och tak och som flyttar fram planerna på större underhåll och renoveringar, menar Qlean Scandinavias VD Petra Hammarstedt.

Hej då, mossa, alger och rotsystem

När det gäller ultrarent vatten så är det ett begrepp som används relativt slarvigt. Vad är definitionen av detta egentligen? Hur som helst, vårt vatten är 200 gånger renare än destillerat vatten. Helt kemikaliefritt, och skonsamt. Vi tar till exempel inte bara bort mossan på taken, utan ser också till att både rotsystem och alger dör. Just detta är väldigt viktigt då det minskar risken för frostsprängningar och återväxt.

Underhållstvätta på djupet för långvarig effekt

-Det här är en innovativ och effektiv rengöring på djupet, för långvarig effekt. Med ett strålande fint resultat. I kombination med att vi med vår metod och erfarenhet vågar vi påstå att vi erbjuder en för marknaden unik nyckelfärdig helhetslösning. Där vi även besiktar tak och fasader för att sedan dokumenterar och rapporterar t.ex. trasiga tegelpannor, fasad- och takskador samt problem med till exempel hängrännor.

Vi håller även rent efter oss på marken…

En annan viktig skillnad är att vi till skillnad från många av våra konkurrenter verkligen fångar upp restprodukter och håller rent efter oss. Vi fäster dessutom jutesäckar på stuprören som fångar upp mossa och smuts, så att dessa inte hamnar i avloppsystemet. Även parkerade bilder i närområdet täcks över med presenningar. På så sätt skyddas de från allehanda smuts under tiden vi jobbar.

Genom åren har vi prisats ett flertal gånger och vårt koncept är minst sagt beprövat och bevisligen ack så effektivt.

Rent vatten, som löser både mossa, alger och olja

Vårt arbetssätt bygger på rent vatten. Inget mer – inget mindre. Genom Qlean-metoden framställer vi extremt rent vatten som löser både fett och andra svårlösta ämnen.

Hur som helst, här finns en artikel till om hur en underhållstvätt förlänger din fastighets livslängd.

Vill du veta mer? Hör av dig till vår VD Petra Hammarstedt på
+46(0)734-23 60 32 eller mail.