En underhålls­tvätt förlänger din fastighets livslängd

november 3, 2022

Under hösten är det många som väljer att skjuta upp underhåll- och renoveringsplanerna på sina fastigheter. Men, det kan faktiskt vara smart att då passa på att ge din fastighet lite extra kärlek och omtanke.

En underhållstvätt förlänger din fastighets 

livslängd

En underhållstvätt förlänger din fastighets livslängd

En underhållstvätt är ett otroligt bra alternativ, som förlänger livslängden på din fastighet. Därför är det en god idé att låta oss på Qlean Scandinavia underhållstvätta av din fastighet. Din fasad eller ditt tak blir skinande ren, och resultatet gör att du som kund kan skjuta dina renoveringstankar med allt vad det innebär på framtiden.

En underhållstvätt skjuter ofta upp dyra renoveringsprojekt

-Faktum är att många som kommer till oss känner till oss sedan tidigare. Och när vi väl förklarat och visat hur bra resultat vi fått på andra bostadsrättsföreningars fastigheter inser de ofta att de inte behöver måla om eller renovera. Att det räcker med en underhållstvätt med Qlean-metoden, som är marknadens mest miljövänliga metod. Här finns stora pengar, samt en massa tid att spara. Och känslan att slippa en större renovering, med allt vad det innebär är något som våra kunder verkligen uppskattar. Vi gör rätt från början. Och framför allt gör vi det rent. Berättar Petra Hammarstedt, VD på Qlean Scandinavia.

Med oss är du och din fastighet i trygga händer

Med 20 års erfarenhet av underhållstvättning av såväl tak och fasader är du i trygga händer med oss. För oss är inget tak eller fasad för svår, och oavsett material så blir resultatet fantastiskt.

Faktum är att även plånboken blir glad då vår insats är ett synnerligen kostnadseffektivt sätt att snabbt få en skinande ren fastighet. Dessutom jobbar vi strukturerat, snabbt och effektivt.

Vi gör det rätt från början, och lämnar inget åt slumpen

-Vi brukar säga att vi gör det rätt från början, och att vi inte lämnar något åt slumpen. Med oss blir ditt hus som nytt. På ett skonsamt, miljövänligt och helt kemikaliefritt sätt. Dessutom är vi måna om att dina hyresgäster inte ska störas eller påverkas av vårt arbete. Vårt team kommer till dig, gör sitt jobb och lämnar i ett skick som kommer att göra dig både förvånad och imponerad.

Hur som helst, vi är Qleanest In The World, och erbjuder en nyckelfärdig helhetslösning där vi tar hand om hela underhållsarbetet. Från avisering och planering till slutbesiktning. Och resultaten talar för sig själva.

Du har väl inte missat vår artikel om varför du ska anlita oss när din fastighet behöver underhållas.

Vill du veta mer? Hör av dig till vår VD Petra Hammarstedt 
+46(0)734-23 60 32 eller mail.