Tack Kubikenborg Aluminium!

november 15, 2023

Tack Kubikenborg Aluminium för fortsatt förtroende att renovera era transformatorgropar! Kubikenborg är en av våra återkommande kunder och dessutom Sveriges enda aluminiumsmältverk och den primära aluminiumproducenten i landet.

 

Stort tack för förtroendet 

Kubikenborg Aluminium

This is custom heading element

Tack Kubikenborg Aluminium för fortsatt förtroende

Anläggningen ligger vackert beläget utanför Sundsvall och är en av landets största industrianläggningar. Man producerar lite drygt hälften av all aluminium som tillverkas årligen i Sverige och har lite drygt 500 anställda.

En jättefin anläggning där vi renoverar och tar hand om deras transformatorgropar och på så sätt säkerställer att deras elförsörjning är fortsatt stabil. Vi ser fram emot fortsatta samarbeten tillsammans där vi kan göra stor nytta och se till att anläggningens strömförsörjning är stabil och säker.

”Vi gör jobbet rätt från början. Utan kompromisser. Då slipper du obehagliga överraskningar. Vi är Qleanest in the World!”

Vill du veta mer om hur vi på Qlean Construction jobbar och hur vi kan hjälpa dig? Hör av dig till Peter Hammarstedt +46(0)734-23 60 30, peter.hammarstedt@qleanscandinavia.com så berättar han mer!

Läs mer om vår verksamhet i våra andra blogginlägg.

Följ oss gärna på våra sociala medier. Då får du en bra inblick i livet på Qlean Scandinavia. Du får även veta mer om vilka tjänster vi tillhandahåller.  FacebookLinkedInInstagram