Tack Kalla fakta!

december 21, 2023

Tack Kalla Fakta! Då vi själva har samarbetat med Linköpings Universitet sen 2007 kring potentiella användningsområden för Qlean-metoden har vi länge vetat att rent vatten INTE fungerar i slutna system.

Kalla Fakta granskar avjoniserat vatten 

i slutna system

This is custom heading element

Kalla Fakta påvisade det vi sedan länge visste

Vi blev själva kontaktade med bolaget som inslaget handlar om 2018. De ville ha ett samarbete då de inte var nöjda med testresultatet med det egna vattnet men trots att vi förklarade varför det INTE fungerade så fortsatte de med projektet.

Du kan inte använda rent vatten i tvättmaskiner

Vi var även i kontakt med både Vinnova och Energimyndigheten och visade på bevis om varför det INTE går att använda rent vatten i tvättmaskiner. Vi kontaktade även bolag som var publicerade som kunder som köpt in systemet men även där sas det att allt fungerade.

Men Qlean-metoden fungerar när vattnet appliceras rätt

Tack Kalla Fakta! Er lyssnar man på! Men att QLEAN-METODEN FUNGERAR när man applicerar vattnet rätt, det är vi nog ett levande bevis på som har levt på detta i 22 år!

Vi berättar hur Qlean-metoden gör nytta

Vill du veta mer om hur vi arbetar och hur Qlean-metoden gör underverk på din fastighet. Kontakta vår VD Petra Hammarstedt så berättar hon mer. Du når henne på +46(0)734-23 60 32, samt på petra.hammarstedt@qleanscandinavia.com

Läs mer om våra tjänster och livet på Qlean Scandinavia

Följ oss gärna på våra sociala medier. Då får du en bra inblick i livet på Qlean Scandinavia. Samt vilka tjänster vi tillhandahåller.  FacebookLinkedInInstagram

Du missar väl inte våra andra blogginlägg?