Så funkar Qlean-metoden

mars 7, 2023

Nu tänkte vi berätta lite om Qlean-metoden, vår egen metod som vi använder oss av när vi underhållstvättar din fastighet. Samma metod används även när vi rengör transformatorgropar och släckskikt samt vattenkraftdammar.

Så funkar 

Qlean-metoden

Så funkar

Så funkar Qlean-metoden

Sedan starten 2002 har vi succesivt förfinat och utvecklat det vi kallar Qlean-metoden. Marknadens ledande och mest miljövänliga metod inom underhållstvätt. Den är helt kemikaliefri och med den gör vi jobbet rätt från början. Med kvalitet och funktion. Skonsamt, helt miljövänligt och med ett skinande rent resultat.

Rent vatten… otroligt rent vatten

Grunden till Qlean-metoden är rent vatten. Eller rättare sagt extremt rent vatten. Vatten som är 200 gånger renare än destillerat vatten och som gör underverk på en smutsig fasad eller ett igengrott tak. Detta gör metoden enkel att arbeta med och dessutom helt riskfri. Inte bara för oss människor utan även för all vegetation i området, såsom gräsmattor, träd och buskar.

Skjut underhållsarbetet på framtiden

Metoden är dessutom otroligt verkningsfull och kostnadseffektiv. Faktum är att en rejäl underhållstvätt ger ofta så pass bra resultat på din fastighet att eventuellt underhållsarbete kan skjutas på framtiden. Just detta är något som våra kunder uppskattar, och ofta ses våra underhållstvättar som en ekonomiskt fördelaktig investering som förlänger livslängden på din fastighet.

Det rena och syrefattiga vattnet filtrerar vi på plats hos dig som kund, för bästa tänkbara effekt. På så sätt tar det effektivt bort smuts, påväxt, alger, mossa och lavar. Resultatet blir iögonfallande rent, och en stor fördel är att metoden även bidrar till att förhindra en ny grogrund för påväxt.

Vattnet innehåller dessutom inga som helst biprodukter som salt, kalk, mineraler eller metaller. Därför kan all typ av smuts tvättas bort utan tungt och svårt arbete. När vi är klara, ja då kan det smutsiga men helt ofarliga tvättvattnet rinna ner i avloppen utan att några som helst åtgärder måste göras. Så funkar Qlean-metoden.

Vi hjälper dig att förlänga livslängden på din fastighet

En regelbundet kontrollerad och underhållstvättad fasad får en längre hållbarhet om den tas om hand av oss. Detta leder till att det ursprungliga skicket bevaras över tid. Samtidigt som det resulterar i låga kostnader på sikt. Dessutom kan kostnadskrävande åtgärder, som till exempel frostsprängningar undvikas.

Här finns med andra ord pengar att spara, och enligt Svenska Kyrkans fastighetsförvaltare ökar kostnaderna med sju procent för varje år en renovering skjuts upp. Tänk då på kostnaderna om man låter bli att underhålla en fasad eller ett tak i ett decennium. Det är ingen slump att vi och de flesta av våra kunder tycker om att arbeta förebyggande.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan fräscha upp och ge just din fastighet lite mer självförtroende och lyster. Den gör inte bara ditt hus på gott humör utan även dina hyresgäster. Mvh Petra.

Vill du veta mer? Hör av dig till vår VD Petra Hammarstedt
+46(0)734-23 60 32, petra.hammarstedt@qleanscandinavia.com

Följ oss gärna på våra sociala medier. FacebookLinkedInInstagram 

Här kan du läsa våra andra blogginlägg.