En säker arbetsmiljö – varje dag

maj 19, 2023

Arbetssmiljön är en viktig fråga vid fasad- och takarbeten och en säker arbetsmiljö något som vi på Qlean Scandinavia verkligen tar på allvar. När vi är ute på jobb och rengör både tak och fasader är vi mycket medvetna om att vårt arbete är riskfyllt, därför ser vi till att följa våra protokoll, erfarenhet och rutiner för att varje dag minimera risker och jobba så säkert som möjligt.

En säker arbetsmiljö varje 

dag

En säker arbetsmiljö – varje

Som du ser på bilden ovan är vår personal säkrad och använder såväl skyddsglasögon, hörselskydd, hjälmar, tåliga arbetskläder, kängor och sele när de är ute på uppdrag. Fasad- och takarbeten kräver ofta att man använder stegar, liftar och annan utrustning för att komma åt höga områden. Även dessa är vi väldigt måna om att kontrollera och se till att de är stabila och säkrade innan vi ger oss upp på dem.

Dessutom arbetar vi förebyggande och har alltid en person på marken som är sambands- och kommunikationsansvarig, men även ansvarar för att nyfikna förbipasserande håller sig på betryggande avstånd. Med goda kunskaper om första hjälpen samt en väl tilltagen första hjälpen utrustning reda om olyckan mot all förmodan skulle inträffa.

Vi ser även till att vår personal kontinuerligt utbildas och har en mängd olika certifikat och utbildningar som krävs för att man ska få jobba inom kraft- och elsektorn. Vårt höga säkerhetstänk i kombination med modern skyddsutrustning samt mer än 20 års erfarenhet av tak- och fasadtvättar är en av våra framgångsfaktorer. En säker arbetsmiljö är a och o för oss och vår fantastiska personal. #SafetyFirst

Vill du veta mer? Hör av dig till vår VD Petra Hammarstedt
+46(0)734-23 60 32, petra.hammarstedt@qleanscandinavia.com

Följ oss gärna på våra sociala medier. Då får du en bra inblick i livet på Qlean Scandinavia, samt vilka tjänster vi tillhandahåller.  FacebookLinkedInInstagram

Här hittar du våra andra artiklar och blogginlägg.