En säker arbetsmiljö – varje dag

december 12, 2023

Arbetssmiljön och vår arbetsäkerhet är två viktiga frågor för oss. Både när vi rengör, tätar och renoverar transformatorgropar eller utför underhållstvättar på tak och fasader. En säker arbetsmiljö är något som vi på Qlean Scandinavia verkligen tar på allvar. När vi är ute på uppdrag är vi mycket medvetna om att vårt arbete är riskfyllt. Därför ser vi till att följa våra protokoll, erfarenhet och rutiner för att varje dag minimera risker och jobba så säkert som möjligt.

En säker arbetsmiljö varje 

dag

En säker arbetsmiljö – varje

Som du ser på bilden ovan är vår personal säkrad. Vi använder såväl skyddsglasögon, hörselskydd, hjälmar, tåliga arbetskläder, kängor och sele när vi är ute på uppdrag. Fasad- och takarbeten kräver ofta att man använder stegar, liftar och annan utrustning för att komma åt höga områden. Även dessa är vi väldigt måna om att kontrollera. På så sätt vet vi att de alltid är stabila och säkrade innan vi ger oss upp på dem.

En säker arbetsmiljö och förebyggande arbete

Vi arbetar dessutom förebyggande och har alltid en person på marken som är sambands- och kommunikationsansvarig. Personen på marken ansvarar även för att nyfikna förbipasserande håller sig på betryggande avstånd. Med goda kunskaper om första hjälpen samt en väl tilltagen första hjälpen utrustning redo om olyckan mot all förmodan skulle inträffa.

Kontinuerliga säkerhetsutbildningar

Vi ser även till att vår personal kontinuerligt utbildas. På så sätt har de en mängd olika certifikat och utbildningar som krävs för att man ska få jobba inom kraft- och elsektorn. Vårt höga säkerhetstänk i kombination med modern skyddsutrustning och +20 års erfarenhet av tak- och fasadtvättar är en av våra framgångsfaktorer. En säker arbetsmiljö är a och o för oss och vår fantastiska personal. #SafetyFirst

Vill du veta mer? Hör av dig till vår VD Petra Hammarstedt
+46(0)734-23 60 32, petra.hammarstedt@qleanscandinavia.com

Följ oss gärna på våra sociala medier. Då får du en bra inblick i livet på Qlean Scandinavia. Samt vilka tjänster vi tillhandahåller.  FacebookLinkedInInstagram

Här hittar du våra andra artiklar och blogginlägg.