Därför ska du underhållstvätta din BRF

maj 8, 2023

Bostadsrättsföreningar tillhör vår största kundgrupp. Där vi genom åren rengjort och underhållstvättat hundratals fastigheter med mycket gott resultat. Faktum är att det är viktigt för bostadsrättsföreningar att regelbundet underhållstvätta fastighetens tak och fasad. Vi hjälper dig att underhållstvätta din brf. Vi har mer än 22 års erfarenhet och har utvecklat marknadens mest effektiva metod för just underhållstvättar. Läs mer om Qlean-metoden nedan!

Därför ska du underhållstvätta 

din BRF

En säker arbetsmiljö – varje

Det finns många fördelar med att underhållstvätta din BRF

En underhållstvätt av din brf av oss ger ett fräscht och rent utseende som höjer fastighetens estetiska värde och förbättrar områdets helhetsintryck. Vilket i sin tur kan locka fler potentiella köpare eller hyresgäster och öka värdet på fastigheten.

För det andra skyddas fastigheten från skador orsakade av väder och vind. Smuts och alger kan byggas upp på fasaden och taket över tid, vilket kan orsaka skador på ytan. Om dessa lämnas obehandlade kan det leda till allvarliga skador som inte sällan kräver tidskrävande och inte minst kostsamma reparationer. Ofta kan du med en underhållstvätt även skjuta dina underhålls- och renoveringsplaner på framtiden; vilket inte är helt fel.

För det tredje kan en underhållstvätt förbättra fastighetens energieffektivitet. Smuts och alger som bygger upp på fasaden och taket kan minska fastighetens isolering och öka kostnaderna för uppvärmning och kylning. Genom att regelbundet tvätta bort smuts och alger kan fastigheten behålla sin isoleringseffektivitet och på så sätt minskar även energikostnaderna.

En underhållstvätt med Qlean-metoden är en viktig investering för bostadsrättsföreningar eftersom den inte bara förbättrar fastighetens utseende utan också skyddar den från skador, ökar dess energieffektivitet och förlänger dess livslängd. Helt utan kemikalier!

Med andra ord, om du vill ge ditt tak den bästa möjliga vården och skyddet, hör av dig till oss så bokar vi in en underhållstvätt när det passar dig. Du når vår VD Petra på +46(0)734-23 60 32, och på petra.hammarstedt@qleanscandinavia.com

Följ oss gärna på våra sociala medier. Då får du en bra inblick i livet på Qlean Scandinavia, samt vilka tjänster vi tillhandahåller.  FacebookLinkedInInstagram

Här hittar du våra andra artiklar och blogginlägg.