Äntligen är EBR-dagarna igång och vi på Qlean finns på plats i soliga Falun och berättar om, och visar upp våra produkter och tjänster. Kom gärna förbi och prata med oss!

Qlean Construction och Qlean Scandinavia AB har under 15 år renoverat mer än 2000 transformatorgropar. Detta har gett oss en mycket hög kunskapsnivå och resulterat i många nöjda kunder.

Våra tjänster och produkter är miljövänliga, effektiva och långsiktiga. Qlean gör det rätt från början, med kvalitet och funktion. Då slipper du obehagliga överraskningar.

Riktiga beräkningar och marknadens bästa plåtraster
Vill du veta mer om riktiga beräkningar, långsiktiga totallösningar, gällande lagar, bärighet samt marknadens bästa plåtraster? Då är det med oss du ska prata med. Tillsammans och i lugn och ro diskuterar vi oss fram till en effektiv lösning för just dina behov.

Professionell hållfasthet, bärighet och brandsäkerhet
För att uppnå bästa tänkbara funktion av investeringen så krävs det noggranna uppmätningar av befintliga gropar samt hållfasthetsberäkningar av de upplag och monteringsmaterial som behövs.

Tätt, jordat och kostnadseffektivt
Det är viktigt att tänka på att den bärighet och brandsäkerhet som krävs enligt riktlinjer och upphandlingar inte bara kräver professionell hållfasthetsberäkning på upplag och monteringsmaterial, utan även att det monterade rastret är helt fritt från glipor som medför ökad syrehalt i gropen. Vi jordar även plåtrastret enligt önskemål, och då vi gör detta i samband med montering av själva rastret så blir detta en mycket kostnadseffektiv lösning.

Platsmonterat på rätt sätt enligt gällande riktlinjer
Genom att Qleans utbildade personal monterar detta på plats så garanteras en bärighet och brandsäkerhet enligt enligt SVK’s Tekniska Riktlinjer TR09-15 Utgåva Nr. 7. Värt att nämna är även att alla medarbetare på företaget har bland annat ESA-14 Grund och Arbete samt ESA-Tillträde, vilket krävs för att få utföra arbete på ställverksområdena.

Qlean är de enda som testar plåtrastret i verkligt scenario
Vi är den enda leverantören av plåtraster som utfört tester enligt SP Arbetsrapport 2013:09. Detta innebär att vi testat funktionen av plåtrastret i ett verkligt scenario, det vill säga med en vattenfas i gropen. En oljegrop står väldigt sällan helt tom, skulle den vara det finns det troligtvis ett läckage i gropen. Vi har dessutom en låsning mellan varje enskilt raster, vilket är ännu viktigare just när det finns vatten som snabbt förångas nere i gropen vid en eventuell brand.

Vi på Qlean ser fram emot att träffa er och berätta om vårt koncept. Välkomna!

Kontakta oss för mer information

Gå till nyhetslistan